1, 2, 3...

1. På tisdag är det en vecka tills Curre ska på återbesök, HOPPAS då att han är OK och får sättas igång igen!
2. På onsdag får jag hoppa Lucky igen!
3. Om 21 dagar så åker jag till Spanien en vecka! 
4. Det är 18 dagar och 12 skoldagar kvar tills jag slutar för sommaren (trivs dock bra i skolan och är inte jättepepp på jobb, mer än att tjäna pengar då).
5. Det har varit superskönt väder i veckan och vi går mot sommar!
6. Fick cash förra veckan
 
Listar 6 positiva saker just nu/att se fram emot då jag egentligen känner mig jättedepp, men det känns faktiskt lite bättre efter att jag punkter upp lite positiva saker. Det är så himla trist att inte kunna rida och att min tävlingsplanering har crashat precis när vi kommit upp på 130 nivå. Planen där var att komma ut och samla rutin, fokusera på nollor och kvala 140. Men samtidigt så får jag vara glad över hur länge han har fungerat för mig.
 
Annars så har jag funderat väldigt mycket nu när hela min tävlingssatsning har legat nere pga Curres konvalescens. Jag är otroligt pepp på att komma igång igen och har massor med idéer när det gäller träning och upplägg. Jag vill verkligen, på ett eller annat sätt satsa på den här sporten och verkligen bli så bra jag kan. Det är och har alltid varit mitt "kall" och det roligaste jag vet. Det är dock svårt att planera för framtiden för mig just nu, vilket är frustrerande. Men planen just nu och åtminstone ett halvår framöver är att satsa på Curre och att klättra i klasserna, samla rutin och meriter. 
 
I övrigt så har jag varit hemma i helgen och inte gjort jättemycket. Kom sent till stallet idag och Curre hade tydligen varit galen i hagen! Hoppat runt och haft sig, så en i stallet hade fått slänga åt honom middagsmaten. Sen gnäggade han och såg allmänt frågande ut när jag kom, haha. Tror bestämt att han börjar bli uttråkad! Han kan mina tider när jag kommer, så nu när jag var sen så blev han nog lite sur ;) Kul att han är pigg, även om han bör hålla sig lugn i hagen så han inte drar till något.
 
Träffade en superfin liten följs i helgen! Åh, vad jag också vill ha en....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0