Umeå nästa vecka

Satte över pengar till Umeå på TDB igår, det SVED i plånkan kan jag säga. Men nu är det inte så långt kvar, nästa vecka på torsdag så rullar vi norrut! Har sett fram emot den här tävlingen i flera år, men har inte varit på den nivån med Curre att det har kännts värt att åka ända upp dit.

Nu har han dock gått en säsong på 120 nivå och känns riktigt fin, så iår blir det äntligen av! Anläggningen ska tydligen vara jättefin och det blir ju lite som en roadtripp det här. Bo på hotell och ha Curre installerad i tävlingsstallarna, hoppa sin klass för dagen och sedan chilla runt. Lite som semester!

Iaf så är det lika bra att jag redan nu börjar checka av vad som ska med upp dit och planera lite. Tvätta det som jag kan och att ha lite av en plan vore bra. Vi får se hur tidigt vi åker på torsdagen och om jag kanske hinner gå på första föreläsningen. Det visar sig.

Åh, känner mig jättetaggad just nu! Dels för att det ska bli kul att åka upp dit och sen för att vi (förhoppningsvis) ska debutera 130 cm. Debut för både Curre och mig. Himla, himla kul att se hur vi hävdar oss på den nivån :)

 
 

Kommentarer
Postat av: Caroline

Lycka till!

Svar: Tack! Ska bli superkul verkligen :D
Veronica Sroka

2014-03-22 @ 00:47:02
URL: http://internationalshowjumping.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0