Två pass med Curre

Igår fick Angelica jogga Curre lite i mörkret på utebanan. Han såg fin ut i början, sen efter hand så insåg han nog att han kunde komma undan haha. Men det var jättekul att se honom från marken och Angelica (som satt på honom sist i sommras) tyckte att han kändes stabilare mer balanserad än sist hon red honom. Jag rider honom ju till vardags och det kan ibland vara svårt att se utveckligen själv.

Idag red jag ut en sväng, först efter en stig i skogen och sedan travade, samt galopperade vi lite i backarna vid Bolle. Han kändes fin, mjuk och balanserad. Tycker att vi har kommit till en helt ny nivå i markjobbet just nu. Förut red jag gärna på kimblewickbettet när vi red ut då jag tyckte att han var lite svår att få att ta ett bra stöd. Blev antingen hög i formen eller bara lång. Nu är han balanserad och jag har ett bra stöd direkt, väldigt stor skillnad på honom faktiskt!

Känns så himla skönt att jag har kunnat trimma och träna helt obehindrat nu i vinter, känns som att det är stor skillnad på honom nu mot för tidigare år den här tiden på året! Ska sätta upp lite nya träningsmål att jobba med nu framöver :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0