Trimm på utebanan

Red Curre ett pass på utebanan idag och till att börja med så kändes det inte alls bra. Han kändes liksom stum och styv, fick inte fram honom utan det blev mest att jag satt där och "gned" med skänklarna. Racade på lite i galopp för att han skulle vakna till och var sedan lite tuffare på honom att han skulle gå fram. 

Gjorde sedan lite övergångar mellan trav - galopp och då började han att lossna samt komma igenom kroppen. Gick även över och jobbade lite förvänd galopp på volten och det var någonstans där som han verkligen började komma igenom ordentligt. Kunde lätta ur i sisten och låta honom sträcka ut halsen, likaså när jag travade av. Så är jättenöjd med hur vi avslutade passet och att vi tog oss igenom det jobbiga. Löste problemet helt enkelt.

Angelica stod på backen och filmade lite. Jag har inte sett mig rida honom på backen på huur länge som helst. Sist jag gjorde det så gick han inte så bra iaf, haha. Men jag kollade igenom filmerna och blev positivt överraskad då han har utvecklats en hel del. Man blir lite blind när man bara sitter där uppe och inte ser hur han jobbar från marken. När jag tyckte det kändes jättedåligt så såg han ändå helt ok ut, så jag får ta det som någonting positivt!

Angelica skulle skicka över filmerna, så kan jag lägga upp dem här sen. Ska bara ladda ner ett Adobe program (som jag får via creative cloud) för fimredigering. Ska kan jag klippa ihop filmerna och lägga till lite musik istället för vårat prat. Ska bara ha tid att göra det också, har hur mycket som helst just nu! Dock roliga saker, men dom ska hinnas med också :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0