Tävlingar framöver

Nästa tävling för Curre blir i Umeå om två veckor. Hade anmält mig till en 120 i Söderhamn nästa vecka, men tog tillbaka den då jag tycker att det blir för tätt inpå Umeåtävlingen. Det hade då blivit tävling lördag, träna onsdag, åka upp till Umeå (ca 6 h) tors, sen tävling fre-sön.

Känns så dumt att hopptävla veckan innan och riskera att han är trött/inte så taggad till Umeå som är en tävling jag har sett fram emot jätteänge och som dessutom kostar mig (rent ekonomiskt) en hel del. Vill inte sumpa den tävlingen för en liten skittävling när han ändå känts okomplicerad dom två starter vi gjort iår!

Istället blir det fokus på mycket lösgörande utomhus (där han har bättre bjudning) och sen trappa ner träningen lite inför Umeå. Blir nog bra det!

Tre veckor efter Umeåtävlingen så är det Gävle horse show som gäller där vi nog också tävlar hela helgen. Har anmält 120, 130 och 125 cm den helgen. Sen får vi se lite vad det blir efter det, men dom här två meetingen är det som vi siktar in oss på just nu. Är jättetaggad på att göra bra (helst felfria) rundor i 120 och göra bra ifrån oss i 130, som är debut för både Curre och mig :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0