Snöäckel

Var till stallet och fixade, samt gick en sväng med Curre idag. Han blev ju vårskodd och har varken sulor eller broddar just nu, vilket inte är optimalt i det här skitvädret... Både han och jag slirade runt på vägen i slasket, usch! Det skulle bli plusgrader i helgen och jag HOPPAS verkligen att snön smälter bort då...

Iaf så får jag byta ut våran uteritt imorgon mot lite jogg/kortare trimm i ridhuset. Verkligen glad att det finns tillgängligt då underlaget inte alls är bra ute just nu, inte ens med broddar och sulor. Nä, jag blir fasen deprimerad av det här vädret. Först är det superfint, torr mark, sol och man kunde rida på utebanan. Sen pang snö och slask. Nej, det gör då åtminstone mig deppig.

Imorgon är jag ledig och tänkte vara i stallet vid nio-tiden på morgonen. Blir jag klar i tid så kanske jag går och ser teaterföreställningen som min klass gjorde affisch, programblad mm till som går på Heden. Den skulle börja vid 12, så vi får se om jag hinner och hur lång den är. Hade varit kul att se den då vi jobbade en hel del med materialet till den! Sen bli det 14:49 tåget hemåt där jag tillbringar fredag eftermiddag och åker tillbaka med 16:40 tåget på lördag. Jäkla pusslande när man har en häst i Bollnäs att sköta, annars hade jag ju varit kvar hemma hela helgen. Men så är det.

Ska nu avsluta mitt superintressanta inlägg, sen sitta här resten av kvällen och deppa för mig själv. Haha, nä men det mesta (förutom Umeå!!) känns trist just nu ;)

För två veckor sedan, nu är det fullt med SNÖ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0