Paddor

Satt igår uppe till halv två, strax innan två då jag jobbade med min presentation som ska vara klar på måndag. Av någon anledning går det bättre för mig att jobba sent på kvällarna, på dagarna så sitter jag mest och surfar i skolan där vi har wifi haha. Men vi börjar inte förren vid 10 på förmiddagen, så det är ganska lugnt. Är hellre uppe sent och sover längre än tvärtom.

Var inte så länge i stallet igår, utan var bara dit och promenerade en sväng med Curre + fixade det vanliga. Angelica kommer hit idag och hälsar på över helgen, så vi får se om hon kanske rider Curre idag. Lite beroende på hur sent det blir. Han får iaf gå ganska lugnt ute idag.

Idag har vi haft genomgång med iPads i skolan, hur man kan använda sig av dem i arbetet osv. Alla i min grupp (halvklass) fick en tilldelad och vi får nu låna hem dem över helgen och testa runt, happy! Haha, jag älskar den och tycker dem är perfekt. Som en iPhone med stor skärm typ. Ska se till att införskaffa mig en egen sen!
 
Sitter just nu vid skolans dator och kollar på Coldplays konsert från iTunes festivalen på paddan brevid datorn, haha. Nä, jag vill fasen ha en sån här, en padda alltså. Tänkte nu göra lite nytta och börja jobba med logotyperna (10 st) som ska vara klar till nästa vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0