Min gårdag och ny hemort för Chino

Igår fick Curre ridas ut på en joggingrunda. Det var dock slaskig äckelsnö efter vägarna och efter halva rundan så fick jag hoppa av, leta på en träbit och HACKA ur isklumparna ur hans framfötter... Han kunde knappt gå stackarna, fattar inte hur det kan fastna så jäkla mycket och fort? Men efter det höll vi igång i trav och det fastnade som tur var inget mer. Men han var fin iaf!

Blev som så att jag sen åkte med pappa ner till Sandviken och blev bjuden på lunch<3. Passade där på att ladda ner Illustrator, inDesign och photoshop. Så nu har jag allt jag behöver på min dator, vilket är superskönt.

På eftermiddagen så packade vi in Chino (min systers ponny) och utrustning i transporten för att sedan skjutsa honom till sin fodervärd i Hemlingby (Gävle). Angelica är för gammal för att rida ponny det här året och ponnyn är 20 år. Dock superfräsch för sin ålder, men det kändes helt enkelt bäst att låna ut honom så han får gå ett tag till! Dock glömde vi sadeln hemma och måste åka dit med den, haha... Men hoppas att han sköter sig och trivs lillponnyn.

Idag ska Curre ridas ut igen och jag ska ta tag i lite saker jag inte hann (eller orkade) ta tag i igår. Blir bra det.

Fick några jättefina bilder av LInda Risberg (lindarisbergfotografi.webs.com, får inte länkfan att fungera haha) från tävingen i söndags, lägger upp dem lite allt eftersom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0