Mac

Hur snygg är inte Mac datorerna egentligen? Haha, jag älskar verkligen min dator. När jag fyllde år så ställde jag upp den så fint på en bänk där en den bara stod och såg himla fin ut. När mamma klagar på att datorerna ligger överallt så säger jag att det är en inredningsdetalj. Jag menar, hur fin är dom inte då? ;)

Min Macbook är dock skitstor och ganska klumpig att ta med sig. Dock bra med stor skärm när man väl släpat med sig den eller när man har den hemma. Sen tycker jag att Apples system är mer logiskt och bättre när man väl kommer in i det. Hatar PC numera, känns bara jättelustigt att sitta vid dem. 

Sen efter att jag skaffat Creative cloud och har tillgång till alla program jag behöver, så är det ännu bättre! Kostar mig ungefär 170 kr/mån (med studentrabatt), men helt klart värt det. Lättare att lägga upp skolarbetet och ridningen när man kan jobba hemifrån med skoluppgifter. Känns riktigt bra med en BRA dator och dom nyaste programmen, blir så mycket lättare och roligare att arbeta då tycker jag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0