Kvällspass och bloggtankar

Tog som sagt tåget hem till Bollnäs i eftermiddags och var väl i stallet vid 6-tiden ungefär. Curre fick gå ett pass på utebanan där det mestadels blev galopparbete. Trimmade på i 35-40 min utan skrittpauser. Massor av övergångar mellan trav-galopp, flyttade undan skänkeln, jobbade på mindre volter, förvänd galopp och byten. När jag slutligen saktade av till skritt så var han knappt andfådd och blev inte speciellt svettig alls idag, riktigt bra kondis han han fått! Han kändes för övrigt jättefin och galoppen blir bättre och bättre. Imorrn blir det galopparbete ute i backarna vid Bolle för hans del.

Har nu i kväll registrerat min blogg på Bloggportalen, vilket jag tycker är lite kul. Intressant att jag aldrig kommit på den idén tidigare, har bara bloggat sedan 2009 liksom. Ska börja fila på en ny design också, som är lite mer seriös än denna. Sedan jag började plugga design så tycker jag att den design jag har nu är jätteful! Fult typsnitt, fel färgskala osv. Det blir upp till bevis nu om jag har lärt mig något på 7 månader som studerande av Grafisk design ;)

Vill utveckla den här bloggen, strukturera upp inläggen, fixa bättre bilder och ta den till en ny nivå. Ska ta mig en liten funderare på innehållet också, vad jag ska fokusera på. Men först och främst, ny design! Behövs verkligen. Får skrapa ihop dom bilder jag har helt enkelt och så får vi se vad det blir.

Tycker det är jättekul att skriva här, så det känns motiverande att utveckla det lite när jag ändå håller på :)


Kommentarer
Postat av: Niclas H

Ang innehåll, mixa som du gör med hästar, vardagligt, tankar om ditt å datt, dåtid, framtiden dels på sidan om hästarna och med hästarna. Kanske låter som enkla grejer men det behöver inte vara svårare än så! :) Tycker du sköter det kanoners! Kul å följa en lokal lantis ;) :)

Lite rolig bild förresten. Reklam från Svenska kyrkan, och det ser ut som du tittar lite snett uppåt och skickar en bön till hästgudarna ;)

2014-03-23 @ 22:44:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0