Hoppträningen idag

Hopptränade Curre för Gaby idag, som vanligt på onsdagar alltså. Han kändes väldigt fin när jag joggade fram, men inte helt framme till bettet i galoppen. När vi började guppa över kuber på volt i början så bogade han ut i högervarvet och jag krånglade till det lite för mycket där tror jag. Han blev lite spänd i halsen och hög i formen över kuberna. Jobbade lite självständigt efter det och la fram handen mer så att han kunde slappna av och sänka sig, då kändes det bättre.

Själva hoppningen var okej. Tror att han i grund och botten inte var helt framme för skänkeln då distanser blir lite si och så. Tycker att han varit lite matt dom två senaste träningarna, tror att det beror på pälsfällningen då han alltid blir lite matt i dessa årstider. Helt ok träning även om jag inte är supernöjd! Viktigast är att man gör sitt bästa av dagsformen :)

Nu ska jag göra dom två sista (jävla) loggorna och sen duscha. Kan verkligen inte hafsa ihop något, utan vill såklart göra det bra och då tar tio stycken, i tre olika färger var sin tid att göra... Sen ska färgvärderna beskrivas och allt ska samanställas. Tills imorgon! Gaah, bara vi inte får en megauppgift imorgon känner jag haha. Pallar inte... Presentationen inför klassen i måndags räckte för den här veckan känner jag. Hej stressad ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0