Hoppträning

Hopptränade Curre för Gaby idag, tre veckor sedan sist! Han kändes väldigt mjuk och fin på marken, dock saknades den där gnistan och energin. Han gjorde liksom det han skulle, inte så mycket mer. Dock förståeligt då jag har trimmat på ganska hårt nu några dagar, men samtidigt så behövs det ibland också. 

Tyckte att min ridning var lite sådär och distaserna blev lite som dom blev. Lite fram, lite hålla och ingen superkänsla även om det absolut inte gick dåligt. Men man vill ju ha den "där" känslan när det bara flyter på och distanserna kommer av sig själv. Avslutade med en lång anridning till ett högre räcke på 130 + där vi fick till ett riktigt bra sista språng! Gaby sa åt mig att sitta still med handen ända fram och då fick jag äntligen till ett bra sista språng där jag gav honom lite plats. 

Känner mig lite ovan att hoppa hinder över 130 och tycker att jag ofta får ett avsprång lite nära. Men nu fick jag äntligen ett bra, lite framåtläge och Curre kunde stampa ifrån och göra ett riktigt bra språng! Gaby tyckte det var kul att se hans utveckling, att han numera stampar ifrån självmant utan att jag hela tiden supportar. 

Nöjd med hur han var på backen och det sista språnget idag! Alltid något :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0