Fullt ös

Har precis landat i sängen med datorn efter att ha käkat lite. Har verkligen haft fullt upp hela dagen. Var vid skolan vid nio ungefär och köttade sedan på till före 17 ngn gång med uppgiften som ska vara klar tills imorgon. Men nu är den klar iaf!

Drog efter det hem och åt lite, sedan till stallet där jag har packat och putsat det sista. Hopptränade Curre vid 20:00 och han kändes fin! Jag skrittade fram lite för länge på korta tyglar, trots att jag vet att han alltid blir lite stum och hängande av det. Helst ska man bara korta tyglarna och känna att han är mellan hjälperna, sen trava igång. Så han var lite "styltig" och i framvikt till att börja med, men efter lite vändningar på bakdelen så kändes han riktigt bra.

Mjuk och riktigt trevlig var han att sitta på idag! Hoppade lite serier och sista oxern som var lite högre hoppade han riktigt fint på. Jättenöjd, känns bra inför helgen! Direkt efter träningen så duschade jag Curre och packade sedan ihop det sista. Var nog klar i stallet runt 22:45 skulle jag tro. Men nu tror jag att jag har allt under kontroll!

Imorrn är det föreläsning mellan 10-12, sen piper jag iväg och käkar lunch innan Curre ska vara lastad vid 13. Han har sån tur att han får åka lastbil med Gaby upp, riktigt lyxigt för hans del!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0