Framme i Umeå

Sitter just nu på hotellet efter att ha nattat Curre borta på anläggningen. Resan hit gick bra och Curre hade stått snällt i lastbilen. Tog drygt 6 timmar upp hit och vi var här strax före åtta. Oturligt nog så kunde man bara rida i ridhusen före åtta eller efter 22, så jag fick snällt vänta tills klockan 10...
 
Trimmade och kände igenom Curre i drygt 20 min. I början var han lite stel, säkert pga resan hit. Men mot slutet när vi jobbat lite förvänd galopp (som är super för att lösgöra och få dem att sätta under sig) så mjuknade han till och kändes jättefin! Mjuk och trevlig. 
 
Han är så rolig Curre och det bara lyser i ögonen på honom när vi är här! Tycker det är jättespännande att få komma ut och se ny omgivning, bo på tävlingsplatsen och allt som hör till.
 
imorgon går han en 120 cm med totalfel, vilket betyder att vi får rida omhoppning bara vi inte blir uteslutna. Startar ganska sent och 120n är andra klassen, plus att tävlingen inte börjar förren vid 10. Så startar nog ganska sent imorgon skulle jag tro :)
 
Stannade på en godisbutik i ö-vik som hade sjuukt många sorter! 750 st. Längan på bilden, en lika lång fanns på andra sidan plus två lite kortare på kortsidorna! Haha, min påse blev stor ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0