Fina, fina Curre!

Red Curre ut til Bolle och red på grusvägarna som var jättefina att rida på. Joggade frram lite först och galopperade sedan uppför backarna. Han kändes jättefin och mjuk idag, lätt i handen och supertrevlig helt enkelt. I slutet när jag travade sista biten så kunde jag bara länga ut tyglarna och han sänkte ner halsen utan att bli framtung alls. Jättefin var han idag! Tror att vi fick igenom något igår, så det var tur att jag var envis och kämpade på som jag gjorde då. 

I ridhuset så är han lite tråkig och man får kämpa lite för att få fram honom, men utomhus är han superfin just nu. Red på det tvådelade bettet + bettplattor och graman i sidorna som jag tycker fungerar jättebra utomhus. Har ridit lite på kimblewickbetet utomhus då han lätt blir lite lång för mig, men tycker inte alls det behövs nu då han blivit så pass välriden. Är i ett litet lyckorus efter dom utepassen vi haft den här veckan, för han är bara SÅ himla fin!!

Imorgon var det tydligen ponnytävling här i Bollnäs, vilket betyder att det inte går att rida i ridhuset förren på kvällen. Så eftersom jag måste snabba mig iväg med tåget 14:49 så får han sin vilodag imorgon och trimm i ridhuset på söndag kväll.

Åker som sagt hem imorgon och på söndag fyller jag år. Så imorrn blir det att baka tårta och lite sånt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0