Do it

Var i stallet vid nio-tiden idag, kors i taket att jag kom upp i den tiden jag planerat! Trots att jag inte "behövde", hehe. Det hade otroligt nog smält bort och torkat upp en hel del, så Curre och jag kunde ge oss ut på en tur ute. Joggade mest och gjorde många galoppövergångar. Blir mer fokus på galoppen än traven nu framöver, då det är galoppen som han behöver komma mer igenom i och den gångart som vi hoppar i.

Blev klar redan vid 11 och kunde käka lunch hemma, samt ta 12:50 tåget hem! Tog då bilen ner till Sandviken, handlade mitt favorit schampo+balsam på Rusta och hämtade upp Angelica. Hyrde film på Hemmakväll (går ju så fantastiskt att streama här uppe, not) och det blir nu filmtajm med Ben & Jerry! B&J måste ju vara den godaste glassen som finns alltså...

Har också fått lite saker gjorda idag som jag tänkt göra länge, men inte kommit mig för att göra. Ibland behöver man bara  det där "Do it", sparka sig själv i röven och göra det. Jag menar, vad är det värsta som kan hända? Att tänka "Det där kan jag göra sen" eller "Fixar det imorgon" är bland det värsta som finns. Tänk vad mycket mer man skulle få gjort och hinna med här i livet om man bara gjorde saker NU istället för "Imorgon". Dagens fundering/konstaterande. Do it, japp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0