Degdag igår

Igår fick Curre vila helt och hållet, medan jag bara hade en riktig latdag. Fixade stallet och sen har det bara varit deg vid tvn. Njöt av en Ben & Jerry och såg Frost (som var bra!) på kvällen.

Ska försöka vara lite mera effektiv och få lite mer uträttat idag. Ska käka upp min frukost och sen rida ut Curre en sväng innan han går ut i hagen. Fixa allt i stallet och putsa upp min CWD sadel som nog åker ut på annons ganska snart. Någon som är intresserad?? Superskön sadel som tyvärr inte passar Curre. Sen ska jag skriva och få iväg en sommarjobbsansökan samt fundera på lovuppgiften.

Vi får se om jag tar mig ner till Sandviken för (bra) wifi då jag behöver ladda hem några tunga program som vårat internet inte klarar av... Skaffade mig creative cloud från adobe som ändå kostar en slant i månaden (man får då en hel del adobe program, bla photoshop, indesign och illustrator som jag behöver) men kan inte ladda hem dem här. Känns sådär, vill ha dem NU så att jag kan börja sitta vid dem!

Angelica och Curre på tävlingen i söndags. Skickade upp henne stt skritta av honom, så kunde jag kolla lite på klassen ;) Ska övertala henne att starta ngn 90-100cm på honom haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0