Dagens 130 debut

Idag har alltså Curre och jag debuterat medelsvår, 130 cm. Känns jättecoolt tycker jag, haha. Hade tre nedslag då jag var alldeles för taggad och red på för mycket, så dom nedslagen tar jag på mig. Kom stort på tvåan som han petade ner och vi fick då lite trångt på 6 språng ner till trippelbarren, vilket gjorde att han tog bakbommen där. Sen red jag på för mycket mot näst sista hindret, en oxer lite tight ur sväng som gjorde att vi fick med oss bommarna där också. Men linjen innan det gjorde han jättefint och likaså trekombinationen gjorde han jättebra!
 
Så trots tre ner så är jag jättenöjd. Curre var betydligt piggare idag och bockade runt på framhoppningen. Riktigt laddad faktiskt. Fick hjälp av Gaby när jag hoppade fram, vilket var jätteskönt! Men som sagt, red på lite för mycket så han hann inte riktigt få upp tassarna. Annars så kändes det inte alls svårt, utan han guppade runt som en vanlig 120.
 
Pratade med både Gaby och Leif efteråt och bestämde att jag rider 130 ist för 120n imorgon. Det kändes inte alls svårt idag, utan det är bättre att jag får gå in och rida en till imorgon. Lite lugnare, hehe. Men han är på den nivån att han utan problem ska kunna gå två 130. Idag kändes han knappt ansträngd efter våran runda, så det ska nog gå bra! Tyckte det inte var så stor skillnad :)
 
Så imorgon satsar vi på en lite lugnare, helst felfri runda. Det är målet!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0