Dagens 130 cm

Red som sagt en 130 cm även idag, som avslutning på den här helgen. Han kändes lite lugnare idag, men ändå pigg. Fick även idag hjälp Gaby på framhoppningen, vilket är jätteskönt när man inte riktigt är van på den här nivån än. Han kändes väldigt fin och hoppade riktigt bra, några gånger på oxern så såg jag riktigt hur han sträckte fram frambenen framför sig!
 
Hade som mål att rida mer koncentrerat och avvägt idag, inte bara kötta på alltså. Tyvärr blev det lite dressyrigt mot ettan, plus att jag red en dålig väg där. Kom alldeles för nära och han petade ner det... Himla onödigt då det var helt mitt fel som skulle satt lite mer snurr!
 
Hade även ett ner på C i trekombinationen, kom bra in och han fick trångt till sista helt enkelt. Men resten hoppade han super på! Kom lite mer intill, vilket gjorde att han hoppade upp sig istället för att bli flack. Efter trekombinationen så var han inte i ett hinder, inklusive näst sista där han var helt grym. Red iväg honom ganska stort på en oxern som han gjorde ett jättesprång över, sträckte ut sig som tusan så jag nästan trillade av haha. 
 
Ska ladda upp alla filmer och skriva lite mer om helgen när jag är hemma sen. Men är jättenöjd med honom verkligen! Felfri och placerad i 120n i fredags, sen gjorde vi en bra 130 debut där det trillade några bommar pga mig. Sen hoppade han ännu bättre idag. Hade jag bara startat i en bättre galopp så hade det varit en 4 fels runda, så är jättenöjd med dagens insats.
 
Känns jättekul att veta att vi har att göra i 130 och att den nivån inte alls är några problem för honom. Han skuttar runt som vanligt. Kämpar och hjälper mig när jag klantar till det och är bara helt grym. Älskade häst!<3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0