Curre idag

Vilan igår för Curre gjorde nog gott för honom då han var jättefin idag! Trimmade igenom honom i 40-45 min i ridhuset. Jobbade med att flytta in bogen på långsidorna i både trav och galopp för att lossa honom, red lite framåt på kortsidorna samt formade på en mindre volt.

Han kändes riktigt bra idag, rörde sig bra igenom kroppen och det kändes som att han hade bra energi. Måste dock tänka på att lägga in lite fler micropauser tror jag, då han lätt lägger av lite när han blir trött. Tar man en liten paus bara och sätter igång igen sen så får man ut lite mer istället. Jag fastnar dock lätt när det inte känns bra, istället för att bara pausa en halv minut.

Känns kul att han börjar kännas så fin som han gör, just nu är varje pass roligt att genomföra! Imorrn är det hoppträning som gäller, får se hur han känns då. 

Måste jobba på med lite uppgifter nu, som jag egentligen inte alls har någon ispiration till. Känns som gröt i hjärnan, men det är väl bara att nöta på antar jag. Får väl sitta framåt midnatt eller något ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0