Bad day

Idag har varit en sån där dag då jag bara har kännt mig sämst, utan egentlig anledning egentligen. Man får bara såna där dagar helt enkelt, när det dåliga kommer ikapp och man bara känner sig allmänt sämst helt enkelt. Kollade på filmen från våran presentation med Jens (våran lärare bla i kursen presentation) och det är ju alltid... intressant, haha. Nä, inte alls kul att se det man gör fel och dessutom höra sig själv prata. Även om det är väldigt nyttigt att göra det. Fick iaf, förutom lite småsaker, ganska positiv respons.  

Curre hade en planerad vilodag idag då det är den dag han kan vila den här veckan innan Umeå. Hade då tänkt passa på att klippa honom (han kan inte åka till Umeå och se ut som en raggsocka), men så startade inte maskinen. Stendöd var den verkligen. Då höll jag nästan på att börja grina, haha... Han behövde verkligen klippas och jag fick lite lätt panik där ett tag.

Provade flera uttag utan någon framgång, men när jag sedan gick bort till sadelkammaren och testade så fungerade den! Visade sig att det var bara en propp som hade gått ute i stallet och när det fixats så kunde jag sätta igång med klippningen. Curre skötte sig bra, förutom att han är världens fjant när det kommer till att klippa bakom öronen. Det lustiga är att det alltid går bra på vänster sida, medan han inte alls vill vara med när det kommer till bakom just höger öra... Men med lite tålamod och envishet så fick jag till det ;)

Gick bara en promenad med Curre och sitter just nu hemma här efter att ha käkat lite vofflor. Har för mig att våffeldagen är imorgon, men äsch. Hade velat jobba vidare med min bloggdesign, men känner att jag behöver jobba vidare med uppgiften som ska vara klar tills på torsdag. En Grafisk profil åt en av företagen/loggorna vi gjorde förra veckan. Svårt och ganska omfattande uppgift, så känner att jag behöver jobba på med den!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0