Första passet på utebanan

Kom till stallet vid halv sex tiden ungefär och skyndade mig då att göra iordning Curre så att vi kunde rida på utebanan. Så grymt härligt att vara ute på en 100x50 bana och ha lite yta att röra sig på! Hade torkat upp ganska bra, så den fungerade riktigt bra att rida på. Ska bli himla härligt att rida där ute efter vintern i ridhuset (även om det är grymt skönt med ridhus såklart)

Curre var iaf pigg och jättefin att rida! Ååh, han är så himla fin nu alltså. Joggade fram lite först på en fyrkant där jag vände honom lite på bakdelen i hörnen. Satte mig sedan ner och flyttade samt red lite övergångar mellan trav-galopp. Han satt fast lite i vänstersidan, men mjuknade sedan i slutet. Himla, himla nöjd med honom!

Annars så har vi haft lite folk hemma idag och jag har proppat i mig massor av fika. Red velvet tårtan var inte så röd, men väldigt god! Fick lite roliga presenter som jag kanske lägger upp bild på sen, inget märkvärdigt men ändå.

Känner mig just nu glad över mycket, men har ändå som ett inre kaos jag inte riktigt vet hur jag ska hantera... Det blir ibland för mycket, jag blir arg/irriterad och det bästa då brukar vara att sätta hörlurarna i öronen och pumpa bra musik. Det brukar få mig att andas och börja tänka klart. Ett slags sätt att hantera situationen. 

Jaja, imorrn är det skola och jag ska nu duscha och sen sätta mig med min lovuppgift som inte riktigt är klar än!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0