Skitdag

Men vilken skitdag det har varit! Dagen börjar med att jag ser att jag inte fått min lön utbetalad... Kommer till jobbet och inser att ALLA som har hand om såna frågor har semester, great! Ringer till företaget som har hand om löner på lunchen, men telefonkön är så lång att jag måste lägga på. Tänker istället ringa när jag slutat (innan fyra, då typ allt stänger), men mobilen har så gott som slut på batteri och JUST idag då jag inte tagit med mig laddaren som jag alltid annars gör. 

Åker till ica och handlar, köper allt förutom det jag egentligen skulle in för att handla. Kommer på detta när jag kommer till bilen, får packa in varorna och springa in på ica. Igen... Tänkte ringa på Angelicas mobil när jag hämtar upp henne, men hennes mobil är också så gott som död. Får damp och blir arg, kör för fort in i en rondell så att bilen bakom tutar. Nu var det inte så farligt, mer än att den bakom blev arg. Men som den perfektionist man är så får jag nästan dödsånges för såna där saker...

Ringer löneföretaget när jag kommer hem, efter typ en halvtimme kommer jag äntligen fram. Då är det helt fel kontonummer på mig (men vaa, jobbade på samma ställe förra året??) och får ringa till huvudkontoret för hela sverige. Lyckas tillslut komma fram till rätt person, som var trevlig och skulle se till att fixa allt på måndag. Lönen kommer ändå inte före onsdag iaf.

Nu klarar jag mig ändå, men så jobbigt när man inte har en aning om vem/vilka man ska höra av sig till? Så typskt stora företag, för många sprindlar i nätet haha. Skönt att det förhoppningsvis löser sig. Juste, glömde lämna av farfars varor som jag handlat, så fick vända tillbaka när jag var på väg hemåt. Ah, ingen bra dag och inte bra att stressa upp sig!

Okej, rätt onödigt inlägg haha. Ska snart vara schaffis åt bor min och sedan blir det ridning ikväll när det svalnat! Har för övrigt satt i mig hela min Exotic snack påse nu, som jag skulle spara till kvällen. Ooops. Jaja, sätter nog punkt här.

En random bild
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0