Pigg ponny

Var som sagt ledig idag och har... Inte gjort så mycket alls, haha. Började läsa Divergent idag och tänkte fortsätta på den imorgon när vi åker till Stockholm med Curre. Bra tidfördriv, så slipper jag surfa upp batteriet på mobilen.

Red Chino upp till sandvägen och körde lite galopparbete med honom. Red tre längor och han var ruskigt pigg! Körde lite tempoväxlingar så gott det gick och han blev bara piggare för varje ökning. Man kan inte "sätta honom på rumpan" heller, för då kastar han av. Lite temperament har han den där ponnyn, så man får ta det lite på hans villkor men ändå få som man själv vill. Han kändes för övrigt vädigt fin. Börjar mjukna allt mer i sidorna tycker jag.

Curre skrittades sina 40 min, vilket gick bra förutom att han kastade sig för en traktor och blev rädd för ett litet barn som försökte låta som en häst (Typ iiiiiih!). Han blev aldeles till sig av det där ljudet och bara sköt rygg tillslut haha. Håller tummarna för att han dansar genom böjprovet och longeringen imorgon. Hoppas kan man alltid göra. Med tanke på dom dyra tillskotten han äter just nu så borde han göra det ;)

Snittar minst en glassportion per dag i den här värmen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0