Min lördag

Bilder från barbackaturen igår

Tillbringade förmiddagen genom att först hjälpa till på loppisen vi hade här hemma och for sedan iväg till Valbo med pappa och Angelica. Jag var ute efter lite inredning till mitt rum här hemma (ser kaos ut), så svängde först in till Ove Jansson och kikade. Hittade där en lampskärm och en jättefin (och billig!) skål. Sen blev det Ikea där vi först åt och sedan började jag att leta efter klädställningen som jag egentligen var ute efter, men man hittar ju såklart massor av annat kul att köpa... Hittade min klädställning tillslut och köpte även galgar, en fotohylla och tre doftljus i havsblått. Kan ta kort på allt sen.

Red hästarna direkt när jag kom hem sen. Chino ett pass på ridbanan där jag ställde lite högre krav idag. Ställde igenom mer, fler övergångar och flyttade lite undan sänkeln för att få loss honom. Vill ha honom lite mer loss i sidorna, men det kommer! Curre fick sin skrittur där han skötte sig bra. Fortsatt mjuk och trevlig utan snokremmen.

Imorgon blir det nog en lugn dag hemma, med (förutom hästarna) deg i soffan framför serier. Eftersom Game of Thrones har slutat nu så har vi börjat se Orange is the new black, tror att vi sett tre eller fyra avsnitt nu. Den verkar än så länge bra och kul, men vi får se. Behöver iaf en lugn dag imorgon då jag känner mig så himla trött. Blir tyvärr rastlös när jag är ledig och åker och gör saker, trots att jag inte borde. Så imorgon, luugn dag ;)

Hittade dessa hästhuvuden på Ove Jansson, såå himla fina! Brukar vara väldigt kritisk till just hästsaker då de lätt kan se konstiga ut. Men dessa hade ett härligt uttryck och rätt propotioner, riktigt fräcka! Kostade 499 kr tror jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0