Långhelg



Jag skrev ett ganska långt inlägg om hur, rent ut sagt förjävligt allt känns just nu och hur förvirrad jag känner mig. Men jag la det i utkast, för det kändes alldeles för gnälligt och ingående. Men det är bra att skriva av sig ibland, även om det bara hamnar i utkast. Det reder förmodligen ut sig, även om det just nu känns struligt och jobbigt för att man inte vet hur framtiden ser ut.

Idag lyckades jag hitta en "Dela en coke med Veronica" inne på ÖB i Sandviken! På Ica har jag rotat runt i kylarna hur många gånger som helst, men bara hittat dom vanligaste namnen. Men inne på ÖB fanns många mer ovanliga namn, även mitt lyckades jag hitta. Kul, har velat ha en sån flaska bara för att! Köpte en tygpåse på Ica också idag, att ha lite prylar till jobbet med i. En Temugg från ÖB följde också med hem.

Hästarna fick stå dag, dock är jag ledig och rider dem bägge imorgon (eller idag snarare, vänder på dygnet direkt när jag är ledig). Är ledig på fredag också då vi åker iväg med Curre, så blir långhelg för mig nu. Ska försöka att få lite saker gjorda samt NJUTA av det fina vädret istället för att vara inomhus i arbetskläder! Det låter bra det tycker jag :) 

Ett collage jag slänge ihop i InDesign

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0