Kan det sluta åska?

Hela dagen har det åskat och regnat om vartannat, förutom några ljusglimtar mitt på dagen. Detta gör att jag fortfarande, kl halv nio på kvällen väntar på att kunna rida. Atingen så blir det en sen tur, eller så rider jag tidigt imorgon bitti istället. Att rida i de flesta väder fungerar, men åska. Nej tack... Internet har varit down under nästan hela dagen pga att vi dragit in och ur sladden hela tiden, men kom på att jag ju faktiskt har mitt mobila internet liggandes! Så i med det, och woalla så har jag välfungerande internet på datorn ;)

Söndag imorgon och på måndag rullar jobbet på igen. Vill bara att veckorna ska svischa förbi, så skolan kommer igång så att jag får göra någonting vettigt igen. Vill ha utmaningar, tighta scheman och känna att jag tar mig framåt. Jag mår rent ut sagt dåligt av att "bara" motionsrida hästarna, jobba med samma sak varje dag som man gör bara för att det ska göras och sedan slappa där i mellan. Den här sommaren har, förutom att det varit kanonväder varit helkass. Har inte gjort någonting vettigt alls, mer än att tjäna pengar. Pengar som jag ska spara.

Ska jag vara ärlig, jag mår helkasst just nu. Pga det jag skrev här ovan, jag mår inte bra av min livssituation helt enkelt. Går runt med en ständig ångest liksom, för att jag inte gör det jag vill och brinner för. Men jag biter ihop och kämpar på, så blir det bättre sen för det vet jag att det blir. Ibland är det bara jobbigt och då får man bita ihop, göra det bästa av situationen. 

Det åskar fortfarade, en kvart senare. Blir nog ingen ridning ikväll skulle jag tro, saad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0