Hoppning på schemat


Gick det inte särskilt bra alls att rida idag, eller jag hade ingen bra känsla i alla fall.
Ville och tänkte lite för mycket tror jag, brukar bli så när jag rider samma hästar kontinuerligt. Ofta brukar jag rida bätter efter att jag inte ridit på ett tag eller rider nya hästar hela tiden. Tror att jag blir lite mer nollställd och avspänd i min ridning då. Det handlar ju om så små marginaler.

Curre skrittade jag ut och travade ca en minut på en åker. Förutom min lite stressade känsla så var han ändå fin. Chino hoppade jag på ridbanan. Det var här som jag började ransaka mig själv och släppa lite på spärren. Tycker att det blev bättre då, när jag slappnade av och Chino kom igång. Det är lite knepigt att ställa om sig till ponnys galoppsprång, men fick till en bra känsla några gånger! Skuttade bara över en kub och ett räcke några gånger. Mest fokus på att han skulle få skutta lite och jag hitta en bra känsla. Roligt att hoppa, även det inte var så mycket att hänga i julgranen direkt ;) Hade gjort vad som helst för att få hoppträna på rikitgt...

Annars så har det varit riktigt trevligt väder idag igen! Var tom ner till mosters pool ev sväng på eftermiddagen. Vi har så långt till sjöar här och baddammen i byn säger jag bara nej tack till. Det är som en grop där det cirkulerar åvatten i, kallt alltså. Sist jag badade där var nog flera år sedan. I poolen var det dock skönt ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0