Fredag imorgon

 

Curre och Chino on tour
 
Igår var båda hästarna in till Gävle och blev skodda, så nu är dom båda fina i fötterna! Blev ingen varmskoning (förutom Chinos bakfötter som var lite trasiga) då det blev så rökigt i värmen. Men annars blev det bra. Efter det så gick dom båda ut på en tur, den vanliga vägen som Curre rids nu när han ska sättas igång. Tänkte dock börja variera med att trava honom på gräs också. Är ju så hårt överallt just nu!
 
Idag travade Curre 4 min, kändes fin och fräsch. Chino red jag ett lösgörande pass på ridbanan där jag försökte att få honom framme för hjälperna och komma igenom i sidorna. I början av passet så går han emot tygeln lite, så det gäller att ha is i magen och vänta ut honom. Låta innertygeln vara och jobba innerskänkeln ut mot yttersidan. I slutet tyckte att jag att jag fick igenom honom så som jag ville, vilket gav ett resultat av att han sträckte sig framåt neråt samt tog stöd på ytter. Just nu lägger han sig lite mycket i högertygeln, men vi jobbar på.


Imorgon är det äntligen FREDAG, vilket innebär en 8 h jobbdag och sen HELG! Jag jobbar med storstäd åt Coor inne på Sandvik, vilket kan vara riktigt tungt och jobbigt ibland. Särskilt i den här värmen, när man har svarta arbetskläder och jobbar fysiskt i kvava utrymmen... Går dessutom runt i antingen arbetskläder eller ridkläder under veckorna, så tänkte satsa på att göra något i helgen så att jag kan ha vanliga kläder haha.

Kommentarer
Postat av: Christina

Hej kul att ni kom & att ni blev nöjda :-) Mvh Christina/ Ryttarstugan

Svar: Ja, vi är jättenöjda med skoningen! Så bra koncept att ha ett hovslageri i anslutning till butiken, så kan man ta sig en sväng där inne också :)
Veronica Sroka

2014-07-31 @ 14:56:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0