Framtiden

Om tre veckor så börjar jag skolan, flyttar upp till Bollnäs igen och Curre får galoppera cirkus 3 min. I oktober någon gång så bör han var fullt igång igen och börjat hoppa. Dock sparsamt och med ett nytt upplägg. 19 september så har han varit under igångsättning i 10 veckor, lika lång tid som han varit borta. Sen vill jag ta det försiktigt och inte skynda på heller, så i oktober kanske han kan ut och tävla igen.
 
Jag ska gå klart skolan den här terminen och sedan känns 2015 som ett svart hål, har ingen aning alls om hur det kommer att se ut! Under vårterminen 2015 så har jag praktik. Vart jag ska ha min praktik beror främst på två faktorer, 1. Ett företag som jag trivs och passar på 2. Någonstans där jag kan ha med mig Curre. Det är mina krav som jag har.

Om jag nästa år befinner mig i Bollnäs, Gävle, Sandviken eller vart det nu blir, det får vi se! Just nu har jag ingen aning om hur det kommer att se ut och allt känns väldigt oklart, vilket är lite läskigt. Sen efter min examen i juni 2015 så är jag ute på arbetsmarknaden på riktigt igen och vad händer då? Ja, det får vi se då. Med tanke på hur mycket jag utvecklats som person på bara det här året, så ska det bli intressant att se vart jag befinner mig om ännu ett år.

Mitt liv känns väldigt oklart med andra ord. Känns som att jag inte vet någonting just nu, väldigt läskigt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0