Elektronik

 Tre elektronikprylar som jag just nu är i ganska stort behov av (förutom kameran, den vill jag mest ha ;)
❤︎ Ny mobiltelefon - Är i stort behov av en ny mobil, nu helst nyss. Min gamla iPhone 4 har hängt med sedan 2010 och börjar bli riktigt seg! Hänger inte med, hackar upp sig om man är för snabb, kastar ur mig ur appar osv. Dock är den en riktigt överlevare och har trots x antal tappningar i olika diverse golv, landat bland hästhovar, på spåret under en framridning mm inte haft en endaste spricka. En riktigt kackerlacka brukar jag kalla den.

Så, en ny mobil känns som prio nr. 1! Vill dock fortsätta med iPhone då det är så smart att kunna synka den med min Mac dator och jag tycker dom helt enkelt är mer logiska än andra märken jag kollat. Problemet är dock att jag ju såklart vill ha den nya som kommer ut, iPhone 6... Så jag får vänta tills i höst och stå ut med min burk ett tag till.

❤︎ Ny extern hårddisk - Har redan en hårddisk på 2 TB som jag inte ens fyllt än, dock fungerar den tyvärr inte mot Mac... Eller jag kan flytta ut filer till datorn, men inte tvärtom eller redigera dem på hårddisken. Det jag måste göra är att formatera om hela hårddisken för att den ska fungera mot Mac, problemet är då att jag måste ha någostans att lägga över alla filer medans. Tror det lättaste är att helt enkelt köpa en ny hårddisk, som redan fungerar mot Mac och sedan ha den gamla i reserv/flytta över allt till den nya och formatera om den gamla så har jag 4 TB med båda! Just nu börjar min dator bli redigt seg, så är i stort behov av att ha någonstans att lägga alla filer. Hittade en från WB på applestore som jag är lite sugen på!

❤︎ Nytt kamerahus - Älskar min trogna gamla Nikon D80, men även den börjar bli seg! Autofokusen är lite knasig och sedan är jag grymt sugen på at byta upp mig. Skaffa mig någonting bättre helt enkelt. Just nu kramar jag ur min stackars D80, som dock kämpar på bra. Är sugen på en Nikon D7100 som ska vara några snäpp vassare och bör passa mig! Får dock spaaara om jag ska ha en sån då den går loss på nästan 9 tkr... Utan ngt objektiv, bara kamerahuset.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0