Byråarbetet i skolan

 Under rust

Dom sista fem veckorna i skolan spenderades med grupparbete.
Min grupp, på fem personer fick Norrfly Herrgård som tilldelat företag som vi skulle jobba med under dessa fem veckor. Norrfly Herrgård ligger ungefär vid Kilafors, omrigat av Bolläs Golfs banor. Herrgården är nu under rust och när det är klart så skulle dom hyra ut rum, ha konferens och kanske även restaurang i framtiden.

Då Norrfly Herrgård inte hade någon logotyp eller grafisk identitet, så blev det min grupps uppgift att skapa! Vi skapade och kom gemensamt fram till en logga och grafisk profil. Sen utefter det så gjorde vi en hemsida, mall för brevpapper, block och visitkort. Inför presentationen så skrev vi ut logotypen och satte på olika produkter för att skapa fina "miljöbilder". För att visa hur det skulle kunna se ut i framtiden. 

Här nedan är några av bilderna som togs, tycker att dom blev jättebra! Vi använde oss av min kamera och tog bilderna med extern blixt i skolans fotostudio. Dels var det jättekul, men jag lärde mig också jättemycket när det gäller inställningarna i kameran i förhållande till blixtarna. Det var inte helt lätt i början kan jag säga! Vi hjälptes åt med arrangerandet och sedan tog jag dom flesta av bilderna.
 
norrflyherrgard.se (hemsidan vi gjorde) så finns det även en hel del bilder som togs när Nicklas och jag var där för att fota huset och omgivningen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0