Återbesöket idag


Idag var vi ner till Brunmåla i Täby med Curre för återbesök. Behöver ni besöka klinik för tex hälta eller dyl, åk till Brunmåla! Det är helt klart värt att åka dom där 2 h för att kolla Curre. Dom är superproffsiga, duktiga på sport(rid)hästar (vilket jag tycker är jätteviktigt när det gäller tävlingshästar), duktiga veterinärer och en jättefin klinik. Många stora ryttare åker hit med sina hästar, har bla sett Helena Persson där med en av sina hästar. Dom håller dessutom på att utöka och bygger en ny mycket större klinik. Vissa dagar när dom tyska veterinärerna är där så är det kö med hästar. Rekomenederar dem starkt, helt klart tack vare dem som Curre fungerar idag.

Nog om det och åter till Curres besök då. Han var lite bättre idag, men inte helt hundra. Dock så tyckte veterinären att han inte var dålig och att det här nog är så bra som han kan bli. Med tanke på hans skadehistorik så kommer han nog inte att bli helt fläckfri utan att det han har nu förmodligen är kroniskt. Dock säger det inte att han inte kommer att fungera, för så dålig är han inte. Vi gjorde ingenting med honom idag utan jag åkte hem med en ny plan för honom helt enkelt.

Han kommer nu att under 6 veckor långsamt ridas igång och jag planerar att han ska vara fullt igång framåt hösten igen. Det är viktigt att vi tar det lugnt och inte går för fort fram, för då finns det risk att han faller tillbaka igen. Det kommer att läggas en helt ny plan för hans träning och framtid, vilket jag kommer att ta upp i ett eget inlägg. Den kommer att läggas om en hel del och det är lite nytt att tänka på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0