Äntligen helg!

 
Just nu känner jag bara, ÄNTLIGEN helg! Kände i morse när klockan ringde att imorgon får jag äntligen sova ut, haha. Men det är tufft att kliva upp vid 05 varje morgon och sedan jobba 8 timmar (är på jobbet 9h) när man inte är van vid det. Sen när man kommer hem så är det bara ut och mocka, fixa med hästarna och rida. Sen är man slut på kvällen. Så, skönt med helg alltså.

Har ridit Chino två dagar på ridbanan den här veckan, bara joggat igenom i 20-25 min. Han känns fin och väldigt pigg! Försöker att verkligen ta till vara på hans framåtbjudning och störa honom så lite som möjligt. Känner att jag har fått en helt annan ridning efter att jag ridit Lucky några gånger för Gaby, det var vekligen en aha-upplevelse. Största på många år faktiskt. Ska skriva ett inlägg om det! Men jag rider mycket mjukare nu och jag tror det passar Chino väldigt mycket bättre. Både jag och Angelica rider honom nu, så får jag lite riktig ridning också. Ökar på passen gradvis då han inte gått så mycket det senaste och nästa vecka plockar jag nog in lite bommar tror jag nog.

Idag skrittade vi ut båda hästarna barbacka på kvällen, i mysbyxor och med musik på högtalaren i mobilen. Mys! Red upp mot beget och över en åker med jättehögt gräs. Curre kändes jättemjuk och fin, vet inte om det kanske berodde på att jag tog bort snokremmen? Fin var han iaf. Imorgon blir det utöver 40 min skritt med honom nog ett ridpass med Chino (om jag får för Angelica ;))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0