Wanties

Är jättesugen på att unna mig något lite dyrare då jag snart (mars)  fyller år (och kan önska mig lite pengar, hehe), men kan inte bestämma mig för om jag helst vill ha en iPad eller en ny tävlingshjälm.

 

Hjälm: Har för tillfället bara min GPA speed air hjälm, sedan jag kraschade min Charles owen då jag åkte av Curre. Gillar verkligen min hjälm, men det är lite tråkigt att bara ha en hjälm. Skulle kunna tänka mig att ha min GPA till vardags och varma sommardagar, sen en lite finare tävlingshjälm. Typ Samshield eller Antares, som tyvärr är svindyra.


iPad: Eftersom jag är frällst i Apple och har både mobil och dator, samt alltid sitter vid iMac:sen i skolan så finns det inget annat alt till surfplatta faktiskt! Jag "slösurfar" ganska mycket, kollar bloggar osv och då skulle en iPad vara perfekt. Köpte visserligen en Macbook pro i höstas, men den är stor (17") och mer som en arbetsdator som jag bloggar, fixar bilder eller sitter vid photoshop vid. En iPad kan man ta med sig, ligga i sängen/soffan och surfa, kolla mailen, instagram osv. Sen finns det många bra skissprogram som man kan ladda ner, vilket är perfekt för min utbildning. Missbrukar för tillfället min mobil, så en padda skulle sitta fint faktiskt ;) 

Jaja, ska jag både satsa på tävlandet och leva så får jag se till att börja spara! Alt hitta ett grymt bra sommarjobb och köpa i höst eller nått.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0