Tre dagar med Curre

Onsdag: Hopptränade för Gaby. Det var bara jobb med små hinder, linjer, bommar och en serie typ så vi kunde vara med på hela träningen trots att Curre bara blivit riden två dagar innan. Men han kändes fin och pigg, jobbade på bra tycker jag! Självklart så behöver han lite fler trimmpass för att komma igenom riktigt, men het klart godkänt för att ha vilat (skrittats) hela förra veckan.

Torsdag: Promenad på ca 30 min efter asfalten.

Fredag: Red ut till Bolle och hade tänkt att galoppera i backarna, men det hann bli mörkt och var inte tillräckligt med snö för att jag skulle vilja galoppera mer än litegrann. Curre stod emot när vi kom upp mot skogen, han blir jättefjantigt när det börjar bli mörkt och särskilt när man rider själv i skogen... Fick inte fram honom riktigt till bettet, men mot slutet så kändes han fin ändå.

Dock så blev han spänd sen när jag skrittjobbade för att vi mötte först en buss, plogbil, människor som skottade osv. Så det tog nog en halvtimme att få honom att gå fram och ta ett lätt stöd på bettet. Istället blev han stum och hängde sig, men mot slutet blev han äntligen så som han ska vara! Vägrar att sitta av från en spänd häst, utan då skrittar vi tills vi löst problemet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0