Tillbaka på Svensk mark

Yes, nu är jag tillbaka på Svensk mark igen efter en superhärlig vecka i Spanien! Vi åkte förra lördagen och kom hem vid 04:00 på morgonen idag. Planet var en timme försenat, så vi landade i Sverige vid 00 tror jag. Inte jättemysigt att gå ut i snön och kylan, usch. Hade kunnat stanna i Spanien, som under deras "vinter" har våran sommarvärme typ.

Men vi hade jättefint väder där nere, runt 20 grader dom första dagarna och lite kallare på slutet. Spanjorerna själva tycker dock att det är vinter och gick i långbyxor och jacka när det var 20 grader, haha. Medan vi tyckte det var varmt och skönt! 

Har inte kunnat blogga något under tiden såklart, bara uppdaterat Instagram några gånger när jag har haft tillgång till Wi-fi. Vi har mestadels umgåtts med några bekanta som pappa och farfar känner sedan långt tillbaka, så det var kul för mig och att Angelica lära känna dem lite mer. Vi bodde på ett hotell ungefär 3 min bilväg från dem, så det var verkligen perfekt! Var dum nog att inte ta med systemkameran då jag var rädd att tappa bort den/få den stulen osv, men har har tagit en hel del bilder som jag hade tänkt portionera ut här i några inlägg. Kan kanske vara kul att se, även för mig att ha kvar!

Just nu är det packning och åter packning som gäller, både för mig och Curre. Har inte ens varit ner och hälsat på honom faktiskt, men det hinns med<3 Min fina kille som har haft en lugn vecka, men med skrittpromenader medan jag har varit borta. Åker hem till Bollnäs idag med allt för både mig och Curre, börjar skolan imorgon. Hade varit skönt med åtminstone en lugn dag, haha.

Några bilder från min Instagram. Heter veronicasroka där!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0