The day

Sitter just nu i skolan efter förmiddagens föreläsning där vi fått veckans Mats-uppgift. Ska bli riktigt kul att göra denna! Ska designa en låda typ så att man kan gömma sladdarna till alla elprylar man har. Ska börja skissa på den ikväll tänkte jag! 

Curre kommer in vid två och äter sitt eftermiddagshö, så går väl över dit när han kan tänkas ha käkat upp sin mat. Blir bara en promenad idag och sen får han gå lugnt imorgon också då han som sagt var lite matt och omotiverad igår. Blir bra så tror jag. Tills dess så håller jag på att träna i illustrator, ritar av en bild som jag har gjort. Vi får se hur den blir, lägger nog upp den här när den är klar då det är en häst. Haha! Ska ju låta bli att göra hästar i skolan, så sånt får man göra på fritiden ;) Tänk vad coolt att specialisera sig på loggor åt hästrelaterade företag som Peder Fredricsson...

Jaja, nu ska jag fortsätta att pilla i illustrator med musik i öronen innan det blir stallet. Ska skriva lite inlägg ikväll också tänkte jag! Ock diska... Och städa. Ja, ni vet sånt där man inte tycker att man hinner med när det är fullt upp ;)

Min fullt normala häst igår... Han står alltid sådär och drar i grimskaftet när jag binder upp honom. Han är bra rolig alltså, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0