Svinkallt väder och missad hållplats

Byltade på mig flera lager med kläder och red ut Curre i kylan igår, hua! Han kändes bättre där han slagit så sig på frambenet, så jag både travade och galopperade en liten bit. Tycker att han kändes fin! Fixade när jag kom tillbaka klart i stallet och tog sedan 16:55 tåget mot Ockelbo. 

Väl i Ockelbo stod pappa och väntade på mig. Dock är jag helt uppe i mobilen när han ringer och frågar om jag inte är framme snart. "Eh, joo. Snart tror jag?" och försöker titta ut fast det är becksvart ute. Det hade nämligen stannat ett tåg vid stationen i Ockelbo där det vält ut folk, men inte jag! Fick fråga en tjej mitt emot om vi stannat i ockelbo, och jo det hade vi. Haha, orkar inte alltså...

Dom ropar alltid ut klart och tydligt vart nästa station är, men nu sa dom det jättetyst och jag missade tydligen stationen. För att jag var helt uppe i min egna lilla värld och inte såg ett skit ut genom fönstret. Jaja, shit happens och jag fick åka ända till Gävle istället. Vilket min pappa också fick göra för att kunna hämta upp mig! Så kan det gå, tänkte vara lite mer uppmärksam nästa gång faktiskt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0