Spanienresan -Ridningen

Jag har alltid drömt om att få rida i Spanien, så nu när vi var där så var det självklart att vi skulle det! Man rider dagligen hemma och sen rider man även på sin semester, haha. Vi hittade iaf ett ställe i Fungerola och red en 2 timmars tur uppe i bergen både onsdag och fredag.

Riktigt häftig upplevelse att rida i bergen och snacka om att dom red fort! Blev frågad om vi ville ha hjälm eller inte och jag är glad att jag tog den alltså, haha! Verkligen fullt ös uppför branta backar, skarpa kurvor, nedför, över stenar och ojämnheter osv. Jisses, har nog aldrig galopperat sådär fort ärligt talat! Hade tänkt mig lite lugnt trav och galopp, men icke ;)

Hästen jag red båda dagarna såg jag redan första gången vi var där och jag sa direkt "DEN vill jag ha!". Så när vi skulle välja häst så var det bara för Angelica att ta en annan. Red en Spansk häst som var väldigt kort i kroppen, runt 170cm eller strax där under. Jättepigg och känslig, taktade i skritten och man behövde bara sitta upp så tog det stopp. Jättemjuk och lätt i handen, man fick dock bara hålla superlätt för annars blev det tvärstopp. Superrolig att rida faktiskt, något heelt annat mot för Curre :)

ONSDAG
 
FREDAG

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0