Skrittur och dusch av lortgris

Skrittade ut Curre i kylan en sväng nu på eftermiddagen/kvällen, travade även en liten bit. Han kändes väldigt pigg och jag behövde inte alls sitta och nöta, utan kunde bara sitta helt still och han pinnade på av sig själv! Red som sagt på kimblewickbettet och jobbade lite i skritten. Viktigt att jag är lätt och mjuk i handen, så han inte låser sig. Men blir mycket gymnastiserande arbete framöver nu, så han blir lika fin som han var innan vilan. Imorgon trimmas han lite och rider nog även då med kimblewickbettet och sen som vanligt med scourierbettet på träningen (onsdag).

Curre fick sig också en halvdusch med skimmelschampo när vi kom tillbaka, fattar inte hur han kan lorta ner sig så jäkligt! Schamponerade svansen, skitfläckar på halsen och rumpan. Ber en liten bön att han inte lägger sig i skit inatt, utan att jag kan njuta av en ren och fin häst imorgon. Praktiskt med varmvatten och spolspilta istallet, inte lika praktisk med vita hästar...

När jag sen skulle gå hem och nästan var hemma så kom jag på att jag glömt min väska i stallet. Hade plånboken och allt i den och kom inte riktigt ihåg om den låg kvar i skåpet eller utanför. Så det var bara att gå tillbaka och sen hem igen! Tar ungefär 15 min att gå och nu blev det typ 40 min ute i kylan istället för 15, haha. Orkar inte... Det man inte har i huvudet får man ha i benen, eller hur är det man säger? ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0