Lång dag...

Satt kvar i skolan till halv åtta på kvällen för att bli klar med en uppgift som det var deadline på till idag. Efter det gick jag direkt till stallet och hade då inte ätit något sedan lunch (typ 7 timmar) och suttit med samma uppgift vid datorn sex timmar i streck. Men nu är den klar och det är verkligen så värt det då vi är helt lediga imorgon = långhelg! 

Men som sagt pga det jag skrev ovan så var jag inte på superbra humör när jag kom till stallet, haha. Fick lite krupp när jag för tredje dagen i rad fick springa runt och leta Curres höpåsar som bara försvinner. Otroligt vad sånt kan vara irriterande en så här dag alltså. Curre brukar ha sin vilodag på torsdagar, brukar dock vara ute och promenera med honom en stund. Idag blev det som sagt sent och jag skippade det. Såg dessutom att han sparkat på sig på ena frambenet och fått en ganska stor bula där...

Han bytte hage idag då en annan häst behövde hans och jag skulle tro att han har kivats över tråden med treåringen som går i hagen brevid (den är ganska busig), om jag känner min häst rätt. Han gör inte många knop i hagen, så något måste han ha ställt till med. Så himla typiskt bara att han ska slå på sig just nu när det är Pay & Jump på söndag, suck. Han har knappt haft ett sår sedan vi flyttade hit till Bollnäs liksom.

Men han är inte halt och inte speciellt svullen, lite varm bara över bulan. Svårt dock att avgöra då han stått inne sedan 14:00 när jag kom och alltid sväller lite i benen när han står still länge. Men tvättade rent det lilla såret och satte på Back on Track. Tror inte det är någon fara, utan typ som när vi slår i smalbenet och får en bula. Det brukar ömma lite på stället, men är inte värre än så! Jaja, han får skritta simorgon och så får vi se sen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0