Klubbbyten

Något som är intressant såhär års tycker jag är att se vilka klubbar folk väljer att tävla för! Vissa rider för den som dom alltid har gjort och andra byter lite hej vilt från år till år. Också se vilka nya som har kommit till sin egen klubb.

Jag har tävlat för Gävle Ryttarsällskap sedan 2011, innan det red jag för Ockelbo då det var där jag började rida och sedan tränade. Började träna för Leif Hall hösten 2010 och bytte vid årsskiftet till GRS då det var där jag tränade.

Iår bor och tränar jag i Bollnäs, har Curre uppstallad på ridskolan och är medlem i klubben. Ändå väljer jag att fortsätta att tävla för GRS, eftersom jag har ridit för dem i 3 år nu och trivs jättebra! Jag kommer att bo i Bollnäs ett år till, sedan drar jag mig förmodligen mod Gävle igen. Så vad tjänar det till att byta klubb bara för ett år? Känner mig heller inte som någon Bollnäsbo, haha!

Jag är inte alls för att byta klubb hit och dit, jag rider för den jag trivs i och där jag tränar. Man skapar sig ju en gemenskap i klubben och lär känna så mycket folk, vilket man borde tappa om man hela tiden byter. Att rida för en klubb långt bort eller en ren tävlingsklubb för att slippa behöva hjälpa till vid tävlingar, vara delaktig osv förstår jag inte heller. Jag hjälper gladerligen till vid tävlingar och dyl, titta på fina hästar, släpa bommar och träffa klubbkompisar är väl inte fel? :)

För mig blir det alltså även 2014 Gävle Ryttarsällskap som jag kommer att tävla för!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0