Häst och framtidsdrömmar

Om jag får önska så vill jag efter att jag gått klart min utbildning och fått ett fast jobb, skaffa mig en till häst igen. Men eftersom jag inte kommer att bosätta mig i Kungsberg igen (finns inte en chans att jag varje dag kan pendla typ 5 mil till Gävle eller någonstans och samtidigt hålla igång 1-2 hästar i tävlingsform) så vet jag inte hur det kommer att se ut med boende och stallplats. Sånt man får se med tiden.

MEN om jag nu skulle ha möjlighet till att ha en till häst så vill jag ha kvar Curre som förhoppningsvis går lite högre klasser och köpa mig en fin unghäst. 3-5 år, lite beroende på vad man har för summa att handla för. Men en sak är säker, jag sparar hellre än köper en "dålig" häst. En bra häst kostar lika mycket som en med mindre kapacitet i månaden och eftersom jag vill hålla mig på nationell nivå så krävs det bra hästmaterial. Inget snack, för så är det. Antingen så får man betala eller så får man köpa ett föl/unghäst som inte visat något och hoppas att man gör ett klipp. Sedan lägga ner massor av tid på utbildning.

Helst av allt så hade jag velat köpa mig ett toppstammat föl, ett/två-åring som skulle vara färdig att ridas in när jag gått ut skolan och allt. Börjar få lite panik snart över att Curre blir äldre och jag inte vill göra mig av med honom, haha! Hade varit grymt att åka runt på nationella tävlingar med två fina hästar. Synd att både hästar och hela tävlingscirkusen kostar så jäkla mycket bara.

Om jag får drömma lite så skulle jag vilja ha ett toppjobb med bra inkomst, där man kan jobba mycket hemifrån alt eget företag så att man kan lägga upp jobb så som man själv vill. Något inom media/grafisk design. Då skulle man ha både tid och råd för en tävlingscirkus med två hästar, vore verkligen grymt!

Jaja, vi får se vad tiden för med sig... Kanske, eller det blir förmodligen inte alls som jag har tänkt mig. Men bra ska det bli!

Fina Eddie som jag sålde för snart ett år sedan nu<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0