Degdag

Är "ledig" idag, eller vi har egentligen eget arbete. Så jag passade på att låta bli att sätta klockan på ringning och ta lite sovmorgon. Vaknade ändå vid halv 10 ungefär och åt lite frukost innan jag fortsatte att läsa min bok (som jag gjorde sent igår också). 

Sen har jag bara slöat i sängen och kollat på första Hungergames filmen, är helt inne i den historien nu, haha! Men böckerna och filmerna är verkligen bra. Vissa filmer brukar ju vara helt anorlunda mot för böckerna, men i den här filmen så har dom faktiskt plockat dom mesta av scenerna från boken och bara småsaker är ändrat för att passa storyn på film (som ju blir som en kortare samanfattning av boken). Längtar tills jag börjar läsa den sista, Revolt, då den filmen inte har kommit ut och jag såklart inte vet hur det hela slutar!

Ska äta en lite sen lunch nu och sedan bege mig mot stallet. Curre ska få ridas ut till Bolle hade jag tänkt, galoppera lite i backarna där. Blir nog prima det! Sen blir det Ica för att handla lite fredagssnacks och mat (frukt!) :)

Made by me, hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0