Clinic med Maria Gretzer

Igår när jag precis satt mig upp på Curre och skulle skritta iväg en liten tur efter P&J igår så kom Annika (jag borde veta det här, men jag tror att hon är ridskolechef!) och frågade om jag skulle vara med och träna/se få clinicen för Maria Gretzer på kvällen. Vet att Gaby frågade om jag ville träna i Nytorp, men det var på dagtid och jag vet inte hur jag går i skolan + att jag inte har någon skjuts dit bort.

Men visste faktiskt inte att det var en clinic på kvällen, vilket jag var väldigt sugen på att gå på! Skickade iväg ett sms och lyckades få lift bort till Nytorp! Ca 1,5 mil dit, så det är ju inte så långt. Så istället för att spendera kvällen med resercharbete inför en uppgift så ägnande jag kvällen åt att kolla på clinic och se fina hästar. Ooops...

Men det var jättekul att se! Hade jättegärna varit med och tränat om jag kunnat, missuppfattade (eller så fanns det ingen plats)  att det var på ridskolan imorgon... Men, men. Alltid bra att fräscha upp minnet och få lite nytt med sig hem, och framförallt för inspirationen! Just nu känner jag bara, jag SKA rida svår hoppning! Hur jag tar mig dit, det får jag lista ut på vägen typ ;)

Kanske smiter iväg om jag kan från skolan idag och kollar på dagens träningar, haha. Vi får se ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0