Wake me up when december ends

Men lite sådär känner jag just nu! Vill bara bli klar med allt skolarbete, få jullov och lite julfeeling. Sen börja på ett nytt år och nytt kapitel i livet. Nu i december så har skolan packat på oss massor av uppgifter, som inte ens är speciellt roliga... Inte sånt som JAG gillar eller känner mig bra på. Jag har lyckats få massor av extrakostnader som kommer just nu denna månad, plus att vi får halva CSN i december. Great!

För att nämna något roligt så var Curre sååå fin idag! Vi skrittade ut mot Bolle och travade en liten bit. Han kändes mjuk och trevlig, börjar bli så som jag vill att han ska vara. Mjuk och lätt i handen, samt kvick för skänkeln. Ska försöka bibehålla detta och verkligen fokusera på att stärka honom i vinter. Så vi är fit for fight till nästa sässong!

Blir nu att jobba halva natten, eftersom jag inte vet vad jag har pysslat med idag. Att sitta vid datorn och fastna vid Lajkat.se, youtube, bloggar osv är livsfarligt och döden när det gäller att komma i fas med skoljobb ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0