Vänder på dygnet

Jag är expert på att vända på dygnet... Har över lag svårt att somna på kvällarna, så jag sitter uppe vid datorn tills jag blir trött istället. Igår påbörjade jag en uppgift på kvällen och jobbade med den tills kl. 4 på morgonen. Klar blev den och jag sov sedan till halv tolv! Det har inte hänt på mååånga år kan jag säga. Jag brukar alltid vakna av mig själv eller ställa klockan, så att jag bara drar ner på sömnen även om jag varit uppe halva natten. Fick lite lätt panik av att jag sovit bort halva dagen idag!

Red Curre i ridhuset när jag kom upp till Bollnäs och han var så fiin i slutet! Känns äntligen som att han börjar mjukna och kännas tillfreds. Dessutom var han ganska busig, bockades och kastade sig för att dom "hoppade" på andra sidan haha. Nästa vecka får vi skutta lite också!

Blir att åka ner till stan på förmiddagen imorgon, kika efter julklappar och sen ska jag till Dollarstore och kolla efter julpynt. Är nämligen julpynt + adventsuteritt i stallet imorgon. Blir något pynt ala Ernst tänkte jag och så får jag sätta upp det så Curre inte kommer åt och käkar upp det. Släpa in det i boxen gör han garanterat om jag inte Curre-säkrar. Pyntar aldrig i stall, men det kan ju vara kul haha. 


Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Fin bild!

Svar: Tack :D
Veronica Sroka

2014-12-07 @ 13:55:41
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0