Tävlingsåret 2014

Jag skulle kunna säga att den här tävlingsåret med Curre har varit skit, men det gör jag faktiskt inte. Tvärtom! Vi var visserligen borta under 6 månader, men dom starter vi har gjort och under den tiden vi varit igång så har det kännts grymt faktiskt. Sedan Curre och jag flyttade upp hit till Bollnäs och fått dom träningsmöjligheter som finns här, så har det bara gått spikrakt uppåt. TROTS 6 månaders konvalecens iår.

Vi har iår gjort 11 starter, varav 4 av dem helt felfria med placering. 3 st i 120 och en vinst i 110 cm. Det är bättre resultat än förra årets 20 starter. Vi har iår haft som sämst 16 fel (fyra nedslag) pga att han var ofräsch, annars enbart gjort bra starter. Vi hann ta två placeringar i 120 och debutera, samt starta 3 stycken 130 i våras. Direkt efter 6 månaders uppehåll går vi in och vinner första starten i 110 cm med en grym runda, samt är felfi och placerad i 120 cm som blir vår tredje start.

Ja, jag är fan stolt över oss detta år! Trots skadeuppehållet vi hade mitt i säsongen. Tänk vad grymma vi hade varit utan det uppehållet? Nästa år är det fokus på att prioritera och enbart starta viktiga tävlingar/klasser. Inget nötande, utan noga utvalda. Lyssna på hur han känns och spara på sprången. Är han fräsch säsongen igenom så blir det vetcheck och service hos Brunmåla nästa höst.

Curre blir 13 år nästa år och jag ska verkligen satsa på honom den tiden vi har kvar, lägga ner hela min själ i honom. Om jag så får vrida på varenda öre. Vi SKA visa vad vi går för, för jag VET att vi kan. Bara vi får träna, åka ut på rätt tävlingar och få rutin. För det krävs en frisk och glad häst, vilket jag planerar att ha genom ett noggrannt upplägg.

Jag är grymt taggad inför nästa år!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0