Sista skoldagen gjord

Då var den gjord, den sista skoldagen i Idévärldens lokaler. Visserligen är vi tillbaka i juni, med förhoppningsvis många nya erfarenheter i bagaget. Men det blir ändå aldrig samma sak, det blir mer som ett besök i våra gamla lokaler. Det kändes lustigt att säga "Hejdå, vi ses om... Ja, sex månader då!" och sen traska hemåt idag. Men sen så är jag sentimental och gillar inte avslut heller. Det är ju faktiskt ledsamt det här, att det som varit sin vardag i dryga 1,5 år nu är slut. Att vi nu går mot nya tider och kapitel i livet. Dock börjar jag se fram emot min praktiktid nu och den värsta "Jag-måste-prestera-till-max" ångesten börjar släppa. Det går nog bra det här!

Kvällen kommer att spenderas med att packa och planera inför hemfärd imorgon. Rensa kyl, packa det som ska med hem under 2,5 vecka och sedan packa allt för Curre. Ska bli jätteskönt att spendera lite tid hemma, ha Curre på gården, träffa familjen och fira jul. Den 5e (tror jag det blir) kommer Curre och jag dock tillbaka till Bollnäs. Är sjukt orolig över hur det ska gå att pendla, hur jag ska hinna med osv... Men det löser sig förhoppningsvis!

Avslutar med att säga tack Idévärlden för att jag har fått känna på hur det är att gå till skolan och faktiskt tycka det är roligt. Att ha människor runt omkring sig som man trivs med. Jag har utvecklats enormt som människa och förhoppningsvis är jag några steg närmare målet om ett kreativt och roligt yrkesliv. Tack! Vi ses igen i juni!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0